Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11605

Vacature: Incassomedewerker Contact Center voor GGN in Tilburg

VACATURENR bv-11605 (22-11-2017)

Vacature: Incassomedewerker Contact Center voor GGN in Tilburg

INCASSOMEDEWERKER CONTACT CENTER GGN

Houd je van werk waarin het aankomt op jouw verbale kwaliteiten en volharding? Werk waarin je streeft naar het optimale resultaat tussen het zakelijke belang van onze klanten en het persoonlijke belang van onze debiteuren? Voel je je als een vis in het water binnen een contactcenter? Dan is de functie van incassomedewerker misschien wel iets voor jou.

Functieomschrijving
Als Incassomedewerker maak je onderdeel uit van de afdeling Contact Center. Je bent verantwoordelijk voor een correcte (vooral) telefonische afhandeling van alle eerstelijns contacten met debiteuren. Doel van de functie is het maken van (betaal)afspraken met debiteuren door middel van inbound en outbound telefonie.

Je takenpakket bestaat voor een belangrijk deel uit:
  • Het komen tot betaalafspraken en betalingsregelingen;
  • Het weerleggen van eerstelijns bezwaren en/of betwistingen;
  • Het verstrekken van en verzoeken om relevante informatie;
  • Het correct en efficiënt verwerken van alle gemaakte afspraken in onze debiteuren-database
Een incassomedewerker van GGN is herkenbaar aan zijn of haar klantgerichtheid en overtuigingskracht. Hij of zij weet met volharding en op verantwoorde wijze realiseerbare afspraken met debiteuren te maken. Hoofddoel is en blijft steeds het betalen van de vordering.

Een incassomedewerker van GGN is communicatief zeer vaardig, klantgericht en empatisch. Hij of zij heeft overtuigingskracht, een proactieve houding, is stressbestendig en integer.

Naast deze werkzaamheden mag je meedenken en meewerken aan onze organisatieontwikkeling. GGN wil ook in de toekomst de optimale dienstverlener in credit management blijven. Graag betrekken wij onze medewerkers dan ook bij de optimalisatie van onder andere de werkprocessen. Pro-activiteit en betrokkenheid zijn daarbij belangrijke succesfactoren die onderdeel uitmaken van deze functie.

Functie-eisen
  • MBO werk- en denkniveau;
  • minimaal 6 maanden werkervaring in een contactcenter met inbound telefoongesprekken is een pré;
  • affiniteit met juridische trajecten is een pre;
  • Flexibel inzetbaar binnen onze openingstijden (08.30u – 19.00u), waarbij 2 avonden beschikbaarheid tot 19.00u een must is.
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • kennis van, en ervaring met MS Office, zoals Word en Outlook;

Op 15 januari 2018 starten we met een nieuwe instroomtraining. Hiervoor zijn we nog op zoek naar meerdere nieuwe medewerkers die tussen de 20 en 32 uur per week beschikbaar zijn.

Een intensieve fulltime training en inwerk periode van 4 weken zal er voor zorgen dat je wordt ingewerkt in de functie.

Wie zijn wij eigenlijk?
GGN Mastering Credit N.V. is marktleider in Nederland met een netwerk van incasso- en gerechtsdeurwaarders en tal van vestigingen verspreid over heel Nederland. GGN is de enige organisatie in Nederland die zich met recht een ‘fullservice creditmanagementorganisatie’ mag noemen. Vanaf het ontstaan van een vordering tot de betaling ervan neemt GGN alle werkzaamheden uit handen (van acceptatie, facturatie, debiteurenbeheer, incasso tot de inzet van gerechtsdeurwaarders).

GGN optimaliseert de kasstroom van haar klanten door op een maatschappelijk verantwoorde wijze debiteurenrisico’s te voorkomen en terug te dringen. Deze manier van werken maakt ons tot een toonaangevende en betrokken partner voor al onze cliënten.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maartje van den Biggelaar of Simone Duijvelaar, Teamleiders Contact Center. Je kunt hen bereiken op 088 331 6159 / 088 331 6152.

Wil je solliciteren? Reageer dan via de 'Solliciteer' button onderaan deze vacature.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang. Een pre employment screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren