Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11703

Vacature: Senior Accountmanager voor Data4 in Regio Eindhoven

VACATURENR bv-11703 (09-01-2018)

Data4 Information Technology is op zoek naar een

SENIOR ACCOUNTMANAGER REGIO EINDHOVEN

Elk bedrijf schept haar eigen cultuur. Zelfs wanneer je daar als onderneming niet bij stil staat. Bij Data4 doen we dat wel, en heel bewust ook. Vier kernwaarden vinden we hierbij heel belangrijk: eerlijkheid, betrokkenheid, enthousiasme en vakmanschap. Deze 4 kernwaarden spelen dan ook een belangrijke rol bij het aannemen en beoordelen van onze mensen. Met als gevolg dat Data4-specialisten - al zeggen we het zelf! - plezierig zijn in de omgang. Het zijn enthousiaste collega’s die van hun hobby hun professie hebben gemaakt. Ze zijn betrokken bij hun opdrachten, nemen de volle verantwoordelijkheid en zetten, waar nodig, een extra stap. In bijna alle gevallen beschikken ze over een rijke praktijkervaring, en in alle gevallen over een bijzonder talent op hun vakgebied. Het zijn stuk voor stuk vakmensen die eerlijk zijn in wat u van hen kunt verwachten. En dat is: het leveren van rendabele oplossingen met een scherp oog voor wat uw organisatie beweegt.

Data4 groeit en daarom zoeken wij een zelfstandige Senior Accountmanager omgeving Eindhoven die kansen creëert in een nieuwe markt en tevens bestaande accounts verder ontwikkelt. Ben jij ondernemend genoeg om onder onze vlag je vleugels uit te slaan?
De ideale kandidaat heeft een bewezen succesvolle trackrecord met salestrajecten voor de Nederlandse top 500 bedrijven. Deze ervaring is van belang om de uitdagingen van dit soort organisaties te kunnen begrijpen en te kunnen vertalen naar Data4 dienstverlening.

De functie eisen zijn:
  • Een afgeronde HBO of Universitaire opleiding.
  • Minimaal 6 jaar Sales ervaring.
  • Ervaring met Large Accounts.
  • Zowel farmer als hunter.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.

Wat bieden we jou?
Een fulltime baan bij een dynamische snelgroeiende organisatie. Je gaat deel uitmaken van een jong ambitieus team. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, lease-auto, telefoon, laptop en aantrekkelijke bonusregeling.

Geïnteresseerd?
Wil je solliciteren? Stuur dan je CV naar recruitment@data4.nl, kijk ook op www.werkenbijdata4.nl en www.data4.nl.

E-mail  recruitment@data4.nl
Meer info  www.data4.nl