Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-12056

Vacature: Medewerker Ruimtelijke Ordening en Natuur voor Natuur en Milieufederatie Limburg in Roermond

VACATURENR bv-12056 (08-05-2018)


De Natuur en Milieufederatie Limburg werkt voor en met mensen aan een gezond milieu, een rijke natuur en een duurzame provincie Limburg. De Natuur en Milieufederatie doet dit samen met circa honderd bij haar aangesloten lokale organisaties en een groot aantal partners zoals belangengroepen, bedrijven en overheden. Deskundigheid, een praktisch gerichte aanpak en een positie midden in de Limburgse samenleving zijn de belangrijkste kenmerken van de Natuur en Milieufederatie.

Binnen onze organisatie zijn we op zoek naar een nieuwe collega

MEDEWERKER RUIMTELIJKE ORDENING EN NATUUR (M/V) (0,8 FTE)


Inhoud van de functie:
De medewerker Ruimtelijke Ordening en Natuur houdt zich in grote mate van zelfstandigheid bezig met de kwaliteit van ruimte, natuur en landschap. De hoofdmoot van de werkzaamheden bestaat uit het behartigen van de belangen van natuur en landschap, onder andere door deelname aan relevante overleggen, het leveren van een bijdrage aan de totstandkoming van en het beoordelen van beleid, ruimtelijke plannen en initiatieven - op het gebied van wegenaanleg, ontgrondingen, bouw stallen, etc. - met als doel het borgen van de kwaliteit van natuur en landschap. Daar waar mogelijk probeer je proactief projecten te realiseren met hetzelfde doel. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en inhoudelijke kwaliteit van jouw beleidsterrein. Natuurlijk werk je hiertoe graag en enthousiast samen met collega's. Een constructieve opstelling en bereidheid tot samenwerking zijn aspecten waaraan wij grote waarde hechten. Je onderhoudt goede contacten met aangesloten organisaties, andere stakeholders en medewerkers van gemeenten en provincie. Daarnaast verwachten wij dat je participeert in het landelijke netwerk van de natuur- en milieufederaties op jouw beleidsterrein.

Wij zoeken een collega:
  • met hart voor natuur, milieu en landschap;
  • met aantoonbare ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening en natuur;
  • met een relevante opleiding op WO niveau;
  • met uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • met organisatietalent en een flinke dosis energie;
  • die gevoel heeft voor bestuurlijke verhoudingen;
  • met ervaring op het gebied van projectmatig werken;
  • met affiniteit voor geografische informatie systemen.

Wij bieden:
Een uitdagende baan in een kleine dynamische organisatie die werkt in een hecht teamverband. Het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd, ervaring en bedraagt maximaal € 4.310 bruto (schaal 10, met mogelijke uitloop naar schaal 11) bij een fulltime dienstverband. Een fulltime dienstverband is 40 uur per week met 12 adv-dagen per jaar. Daarnaast heeft de Natuur en Milieufederatie goede arbeidsvoorwaarden. Neem voor meer informatie contact op met Hans Heijnen of Bart Cobben, telefoon 0475- 386410.

Vestigingsplaats
We zijn gevestigd in het GroenHuis aan de Godsweerderstraat 2 te Roermond, op loopafstand van het station en dus zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Reacties voor 31 mei 2018 per e-mail naar: info@nmflimburg.nl o.v.v. Vacature Medewerker Ruimtelijke Ordening en Natuur

Stichting Natuur en Milieufederatie Limburg
Godsweerderstraat 2
6041 GH Roermond
Tel. 0475 386410
Fax 0475 386459

E-mail  info@nmflimburg.nl
Meer info  www.nmflimburg.nl