Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-12057

Vacature: Microsoft Consultant voor Open Line in Maastricht-Airport en Eindhoven

VACATURENR bv-12057 (08-05-2018)

MICROSOFT CONSULTANT

Om te beginnen… bij ons is het leuker! En, we zijn niet geïnteresseerd in mensen die een baan zoeken….
Meer in iemand die er zin in heeft, zich verantwoordelijk voelt voor het werk, lekker sociaal is met collega’s en plezier heeft in het werk. Oké? Lees dan verder…

Bouw jij mee aan een betrouwbare Microsoft werkplek zodat onze klanten op een veilige manier toegang krijgen tot bedrijfsapplicaties en data? Je enthousiasme en ICT kennis gaan je daar bij helpen. Ben jij dé specialist op je vakgebied en word je enthousiast van complexe technische uitdagingen.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor beschikbaarheid, veiligheid en continuïteit van de Microsoft omgeving, vaak in combinatie met Citrix technologie. Onze klanten waarderen het als onze consultants soms in de buurt zijn en je begrijpt als geen ander hoe vervelend het kan zijn als dingen niet werken zoals het hoort én is afgesproken. Je kunt je inleven in de bedrijfsprocessen van onze klanten.
Zoek jij geen baan en wil je er eens over praten? Dé trusted cloud dienstverlener van Nederland past misschien wel bij jou.

Vanuit Maastricht-Airport, dat is ons hoofdkantoor, of vanuit Arnhem, Landgraaf, Capelle a/d IJssel of Eindhoven ga je jouw werkzaamheden uitvoeren zoals: patchen, migraties, testen, automation en documenteren. Je draait mee in een wachtdienstschema. We zijn een solide bedrijf met een voorspoedige groei en boeiende klanten. We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en loopbaan perspectief met volop ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei. Medewerkers zijn ons belangrijkste asset.

Over jou
Je hebt een aantoonbaar HBO Werk- en denkniveau (bijv. Informatica) en minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
Producten als Windows Server, Active Directory, Exchange (online), Office365, Azure, Powershell en antivirus / Antispam oplossingen hebben geen geheimen meer voor je. Je hebt een ITIL certificaat en relevante certificeringen voor bovenstaande producten, een klantgerichte instelling en je communiceert zoals het hoort in deze rol.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan bij dé trusted cloud dienstverlener van Nederland, reageer dan nu!

-Een verklaring omtrent gedrag of een pre-employment screening kan deel uitmaken van de procedure -

E-mail  sollicitatie@openline.nl
Meer info  www.openline.nl