Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-12059

Vacature: Medewerker Klantenservice voor Cocosoft in Venray

VACATURENR bv-12059 (08-05-2018)

MEDEWERKER KLANTENSERVICE M/V

Bedrijfsinformatie
Cocosoft is een middelgroot IT-bedrijf met winkelautomatisering als specialisatie. In interactie met onze klanten ontwikkelen wij voortdurend nieuwe praktijkgerichte diensten en producten. Cocosoft is marktleider in de drogisterij- en parfumeriebranche.

Profiel medewerker klantenservice
Als medewerker klantenservice bied je 1ste lijn support aan onze klanten. Dit kan zowel via de telefoon, als via e-mail en social media. Klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid staan centraal in het klantcontact. Daarnaast draag je bij aan het verder professionaliseren van onze klantenservice.

Functie inhoud
Support.
Als 1e lijns support ontvang en registreer je de contacten van de klanten, waarbij je goed luistert en doorvraagt om te weten wat de klant precies nodig heeft. Je classificeert de contacten en bepaalt daarvan de prioriteit, waarna je – zo mogelijk – de vraag vanuit de kennisbank beantwoordt. Als dit niet mogelijk is, zet je het contact door naar een van de technisch specialisten. Tussentijds informeer jij de klant over de stand van zaken. Voordat het klantcontact wordt afgesloten en de klant van de juiste oplossing wordt voorzien, controleer je of de geboden oplossing voldoet aan de verwachtingen van de klant en zorg je voor tevredenheid bij de klant. Eventueel vul je de kennisbank aan met de geleverde oplossing.
Commercie.
Je signaleert verkoopkansen en geeft deze door aan Account Management. Daarnaast signaleer je ook marktvragen en bespreek je deze met de teamleider en functioneel beheerder.

Functie-eisen
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar
  • Je hebt MBO+/HBO werk en denkniveau
  • Je hebt in hoge mate affiniteit met ICT (ervaring met ICT is een grote pre).
  • Je hebt ervaring met projectmatig en gestructureerd werken in een contactcenter als Helpdesk Medewerker.
  • Jouw klant- en servicegerichte instelling vallen op evenals je proactieve houding.
  • Verder ben je een teamplayer en goed bestand tegen (soms) hoge werkdruk en stress.

Wij bieden
  • Uitdagende en zelfstandige baan
  • Marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Studiekostenregeling
  • Goede pensioenvoorziening

Reageren
Interesse? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Cocosoft, afdeling Personeelszaken, Maasheseweg 81 5804 AB te Venray, ter attentie van de heer Ruud Koornneef of per e-mail administratie@cocosoft.nl. Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met de heer Hans Smeets 0478 51 06 00

Acquisitie naar aanleiding van deze aankondiging wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  administratie@cocosoft.nl
Meer info  www.cocosoft.nl