Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-12078

Vacature: Coordinator Logistiek en Supply Chain voor Castor International in Deurne

VACATURENR bv-12078 (15-05-2018)

Ben jij de spin in het web die zich thuis voelt tussen internationale handelsstromen en logistieke processen? En wil jij de sterke groei van onze organisatie komen ondersteunen? Solliciteer dan nu op de vacature van:

COÖRDINATOR LOGISTIEK EN SUPPLY CHAIN

Castor International is op zoek naar een ervaren en zelfstandige professional met een hands-on mentaliteit. Je bent verantwoordelijk voor efficiënte logistieke processen en een strakke planning; daarmee heb je directe invloed op de winstgevendheid. Je bent de spin in het web tussen de collega accountmanagers, het warehouse, productie en logistiek. In deze positie rapporteer je aan de operationeel manager.

Je taken en verantwoordelijkheden:
 • Je bent verantwoordelijk voor een efficiënt logistieke traject: van bestelling tot levering;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en prospects;
 • Je ondersteunt de accountmanagers bij hun commerciële rol en bent verantwoordelijk voor de logistieke administratie en afhandeling;
 • Je stuurt externe transporteurs aan en hebt nauw contact met de logistieke- en productieafdelingen van de zusterbedrijven;

De ideale kandidaat:
 • heeft ervaring in en affiniteit met internationale handelsstromen en de logistieke sector;
 • heeft ervaring in een vergelijkbare functie zoals bijvoorbeeld afhandeling trade of supply chain coördinator bij een distributeur;
 • is zelfstandig, leergierig, stressbestendig en werkt nauwkeurig;
 • heeft een HBO denk- en werkniveau;
 • heeft ervaring met ERP systemen;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;
 • woont op bereisbare afstand van Deurne.

Wat heeft de organisatie bieden?
Castor International is een financieel gezond en groeiend familiebedrijf dat is te omschrijven als dynamisch, professioneel en klantgericht. Zij bieden passende arbeidsvoorwaarden met mogelijkheden om jezelf als professional te blijven ontwikkelen.

De onderneming.
Castor International (www.castor-international.nl) is onderdeel van een sterk groeiend familiebedrijf. De groep van bedrijven heeft ruim 200 medewerkers in dienst met een totale omzet van ruim € 70 miljoen. Castor International is de handelsonderneming binnen de groep en bestaat uit een klein team. Zij verhandelt wereldwijd bijna honderd producten die B2B afgezet worden in de food-, feed- en chemische industrie. De nadruk ligt op producten die afkomstig zijn van de castorplant uit India. De goederen worden via de eigen locatie in Deurne, verladen, omgepakt of afgevuld.

Op de 8 hectare grote locatie in Deurne bevinden zich eveneens zusterbedrijven die actief zijn op het gebied van het mengen en ompakken van poeders en vloeistoffen, de productie van flavours en seasonings, brandvertragers, zuivelkernen, petfood, douane en logistiek.

Castor International is een voorraadhoudende importeur en onderscheidt zich in haar markten door het bieden van eigen logistieke totaaloplossingen

Reactie
Indien u belangstelling heeft voor deze vacature, of nadere informatie wilt ontvangen, kunt u contact opnemen met Boelen Adviesgroep, t.a.v. Fred Twigt, telefoon 06-55134148 of e-mail f.twigt@boelenadvies.nl. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren
E-mail  f.twigt@boelenadvies.nl
Meer info  www.boelenadvies.nl